top of page
Zoeken

#DurfTeVragen: prototyping track

#DurfTeVragen: ik ben op zoek naar een #testgroep. Ben jij erbij? Geïnteresseerden, leidinggevenden, zelfstandigen, jongeren, ouderen, andere trainers/coaches, HR, ervaren of minder ervaren... iedereen is welkom: een diverse groep mensen die bereid zijn zich open te stellen voor wat op zich afkomt, in ruil voor feedback.


In de volgende maanden plan ik #experimenten, in vaktermen noemen ze dat een prototype. Ik hou ervan nieuwe inspirerende en/of zelfontworpen werkvormen te testen om zo mijn eigen stijl verder te ontwikkelen, van tijd tot tijd wil ik iets nieuws inoefenen. Sommige thema's wil ik ook graag inhoudelijk verdiepen en hierover samen leren.


Uiteraard kan je jezelf verrijken met de inhoud en het proces, helemaal gratis en voor niets. Elke sessie gaat ook in groep door, zodat je zelf ook nieuwe mensen leert kennen. Samen leren en groeien we. De overkoepelende thema is zinvol #samenwerken, waarover kan het dan zoal gaan?


- Zelfbewustzijn

- Persoonlijk leiderschap: hoe kan ik mijn talenten inzetten

- Groepsdynamica

- Meer openheid, verbinding, betrokkenheid creëren in je team

- Psychologische veiligheid creëren in je team

- impact vergroten: hoe kunnen we meer mensen en organisaties bereiken en ondersteunen in het zinvol samenwerken?

- ...


👉 Ben je er graag bij? Laat me dan een berichtje na!7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page