top of page

ORGANISATIECOACHING

Dit is het verschil dat Zinvol Samenwerken wil maken in bedrijven en organisaties:

  • Van schroom om jezelf bloot te geven naar durf om met complexe thema's aan de slag te gaan.

  • Medewerkers zijn zelfbewust, weten op welke manier ze persoonlijk leiderschap kunnen opnemen. Ze hebben vaardigheden aangeleerd om op effectieve manier samen te werken.

  • Verbondenheid, vertrouwen en aangeleerde vaardigheid zorgt voor de moed om met conflicten aan de slag te gaan. 

  • Leidinggevenden kunnen een veilige omgeving scheppen waarin iedereen in hun kracht kan staan.

  • Er bestaan systemen om verbeterideeën te implementeren als basis voor continue groei

  • Er is helderheid en transparantie in structuur, doelen, rollen, verantwoordelijkheden, processen en prioriteiten.

  • Kortom: er is een "groene" cultuur van vertrouwen, met authentieke open communicatie en een effectieve samenwerking. Je creëert samen impact, in je bedrijf of organisatie en in de maatschappij.

Mijn klanten zijn bedrijven en organisaties die meer warmte en authentieke verbinding willen creëren, teams die steeds dichter bij zichzelf willen komen, en van daaruit authenticiteit naar de buitenwereld uitstralen. Samen bouwen we aan een plek waar medewerkers kunnen thuiskomen, waar de verbondenheid sterk genoeg is om constructief met conflict en spanning aan de slag te gaan. Dat wordt gevoeld door elke partner waarmee je samenwerkt: klanten, leveranciers, doelgroep, ... Dat is een basis om samen impactvolle resultaten neer te zetten.

Over Tine

Tine Willemyns is gefascineerd door het ontrafelen van complexiteit. Ze krijgt mensen mee door overzicht te brengen over hoe de situatie nu is, een gemeenschappelijk beeld te scheppen en authentieke verbinding te creëren. Dat is het vertrekpunt om de volgende nodige stappen vanuit de intrinsieke motivatie van de groep te laten komen. Op die manier passen oplossingen bij de authenticiteit en waarden van de organisatie.

Ze gaat grondig en pragmatisch te werk, op zoek naar wat écht het verschil maakt in jouw bedrijf of organisatie.

Foto van Rosan Steenbrugge - Make Sense

"Een bedrijf is geen machine, maar een levend organisme, dat - net als de mens - een collectief identiteitsgevoel en een fundamenteel doel kan hebben. Dit is het equivalent op organisatieniveau van zelfkennis en het wordt gevormd door een gemeenschappelijk inzicht in wat het bedrijf betekent, in welke richting het zich begeeft, in welk soort wereld het wil functioneren en - het belangrijkste - hoe het deze wereld wil verwezenlijken." (Ikujiro Nonaka)

bottom of page