top of page

Food for Facilitators

Saaie meetings? Weinig input van medewerkers? Leidinggevenden krijgen niet iedereen mee? Je wil het gewoon eens op een andere manier aanpakken? Je wil de kwaliteit van de meetings in je organisatie verbeteren en wil hiervoor leidinggevenden inspireren?

Het gamma 'Inspirerende meetings' will inspireren om contactmomenten op een andere manier aan te pakken, om nieuwe werkmethodes uit te testen in je team en creatief uit de hoek te komen. Inspirerende meetings geven energie, helpen het team vooruit. De focus ligt niet op méér meetings, liever zijn er wat minder en verlopen ze effectiever.

Elk contactmoment - dus elke vergadering, overleg of meeting - draagt bij aan de samenwerking, betrokkenheid en creativiteit. Of zorgt net voor extra frustratie, energieverlies en demotivatie. Medewerkers en leidinggevenden opleiden in vergaderingen faciliteren heeft een snelle return. Veel mensen smachten naar meer kennis rond dit thema, waardoor aangereikte methodes snel toegepast worden. 

Wil je in jouw organisatie werken aan meer effectiviteit, verbinding en betrokkenheid? Dan is het heel waardevol om leidinggevenden te inspireren in het houden van effectieve meetings. Korte, laagdrempelige momenten met direct toepasbare technieken en onmiddellijke impact. 

Het aanbod is uiteenlopend. Een greep uit de mogelijke thema's:

  • Basisvaardigheden voor wie nieuw is in het begeleiden van vergaderingen

  • Omgaan met defensiviteit en weerstand

  • Co-creatieve werkvormen

  • Besluitvorming

  • Technieken voor (team)evaluatie

  • Visuele technieken gebruiken

  • Psychologische veiligheid

  • ...

Praktisch: elk bedrijf, elke organisatie heeft een eigen manier van werken. Daarom wordt de vorm aangepast aan jouw noden. Korte of langere workshops, een inspiratiemoment tijdens een teambuilding of off-site, artikels, podcasts, webinars, ... op maat van je organisatie behoren allemaal tot de mogelijkheden. We bekijken samen wat in jouw context de meeste impact kan maken.

“Tine brengt haar workshop op een ongedwongen en toegankelijke manier voor de groep. Ze inspireert tot zelfreflectie en faciliteert vooruitgang!”

—  Wouter, Senior Scientist

Tine Willemyns als trainer en facilitator

Tine Willemyns heeft reeds 10 jaar ervaring in het begeleiden van co-creatieprocessen, bottom-up werken en teamontwikkeling in diverse sectoren. Haar brede bagage komt vanuit diverse opleidingen, eigen onderzoek en experimenten die ondertussen effectief blijken. Steeds gaat ze op zoek naar de essentie en naar creativiteit. Nieuwe werkvormen die openheid en veiligheid creëren. Die ervaring wil ze graag delen in de modules rond Inspirerende Meetings. 

bottom of page