OPLEIDING

Persoonlijke ontwikkeling en samenwerken aan de groei van de organisatie: ze gaan hand in hand, geen van de twee kan zonder de ander. In elke vorming komen beide dan ook aan bod: vanuit zelfreflectie en eigen bewustzijn wordt vertrokken, om dit te koppelen aan de manier van samenwerken in team. Hoe kan je vanuit jouw rol in het bedrijf of de organisatie impact hebben op de samenwerking?

Ik verzorg opleiding op maat van je organisatie, die samenwerking versterken. Werkmethodes die de eigen kijk op de wereld en op zichzelf veranderen, waardoor een diepgaand leerproces in gang gezet wordt. Visualisatie, storytelling en andere technieken zorgen voor diepgaande maar toffe interacties.

Opleidingen met diepe indruk maar lage drempel, die blijven nazinderen.

​Enkele voorbeelden hieronder. Neem gerust contact op voor specifieke vragen en opleidingen op maat.

“Tine brengt haar workshop op een ongedwongen en toegankelijke manier voor de groep. Ze inspireert tot zelfreflectie en faciliteert vooruitgang!”

—  Wouter, Senior Scientist

Meer betrokkenheid in je team

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich verbonden voelen met je bedrijf of organisatie? Geen 'quick fixes', maar inzicht in hoe je stap voor stap aan de betrokkenheid kan werken.

Persoonlijk leiderschap

Iedereen heeft zijn eigen talenten, persoonlijkheid en drijfveren. Persoonlijk leiderschap begint bij een sterk zelfbewustzijn. Je leert je kwaliteiten in te zetten om meer impact te bereiken binnen je bedrijf of organisatie.  

Time Management en effectiviteit

Binnen organisaties kan heel wat effectiviteit gewonnen worden door te werken aan onze persoonlijke effectiviteit en de team effectiviteit. Je leert focus behouden op je kerntaak.

Lees meer in dit artikel

Feedback geven

Het vraagt lef om open te kunnen communiceren. Goeie feedback kunnen geven en ontvangen is een basisvaardigheid om zinvol samen te kunnen werken.

Effectief Vergaderen

Met concrete en gerichte werkmethodes kan je heel wat meer uit je vergaderingen halen, waardoor je de vergadertijd vermindert en heel het team meer gefocust kan werken.

Opleiding op maat

Wil je binnen je bedrijf of organisatie werken aan meer en betere samenwerking? Dan ga ik graag mee op zoek naar hoe we het maximum kunnen halen uit je opleidingsmoment. 

Gegevens

Tine Willemyns

Lusthoflaan 58

9032 Wondelgem

BE0665.608.060

tine@zinvolsamenwerken.be