OPLEIDING

Wat maakt een team succesvol? Zowel de ontwikkeling van ons zelfbewustzijn, en tools om als groep beter samen te functioneren zijn belangrijk om te leren omgaan met de complexiteit van de hedendaagse uitdagingen. Ik verzorg opleidingen op maat van je organisatie die samenwerking versterken. Wat is een resultaat in elk van de opleidingen?

  • een sterker zelfbewustzijn: hoe sta ik in mijn samenwerking

  • persoonlijk leiderschap: handvaten om als individu acties te ondernemen om de teamwerking te verbeteren.

  

Opleidingen met diepgaande inzichten maar lage drempel, die blijven nazinderen.

​Enkele voorbeelden hieronder. Neem gerust contact op voor specifieke vragen en opleidingen op maat. Alle opleidingen kunnen online, offline of hybride georganiseerd worden.

“Tine brengt haar workshop op een ongedwongen en toegankelijke manier voor de groep. Ze inspireert tot zelfreflectie en faciliteert vooruitgang!”

—  Wouter, Senior Scientist

Betrokkenheid
Radical Collaboration ®

Een beproefde methode waarin 5 sleutelvaardigheden worden aangeleerd die essentieel zijn voor succesvolle samenwerkingen.

Persoonlijk leiderschap
Bewust samenwerken met klanten

Wanneer ga jij in het rood? Leer dichter bij jezelf staan zodat je duurzame relaties met klanten kan aangaan
 

Een opleiding voor iedereen die in rechtstreeks contact staat met klanten. 

Student in Library
Beslissingen nemen als groep

Er zijn verschillende manieren om binnen je team beslissingen te maken. Welke manier werkt best binnen jouw context en wanneer zet je welke methode in?

Classmates in the Library
Feedback geven

Het vraagt lef om open te kunnen communiceren. Goeie feedback kunnen geven en ontvangen is een basisvaardigheid om zinvol samen te kunnen werken.

Effectief vergaderen
Effectief Vergaderen

Met concrete en gerichte werkmethodes kan je heel wat meer uit je vergaderingen halen, waardoor je de vergadertijd vermindert en heel het team meer gefocust kan werken.

Opleiding op maat
Opleiding op maat

Wil je binnen je bedrijf of organisatie werken aan meer en betere samenwerking? Dan ga ik graag mee op zoek naar hoe we het maximum kunnen halen uit je opleidingsmoment.