Dit ben ik

TEASERWORKSHOPS ZINVOL SAMENWERKEN

Als organisatiecoach begeleid ik teams en organisaties tot een betere samenwerking. Ik nodig je uit om mijn werk beter te leren kennen in onderstaande workshops. Eenmalig helemaal gratis. Schrijf je in door je keuze door te mailen naar tine@zinvolsamenwerken.be of via het contactformulier op de homepagina. 

Ken je nog mensen die willen werken aan een betere samenwerking binnen hun bedrijf of organisatie? Dan mag je deze uitnodiging zeker met hen delen. 

Opleiding

Zaterdag

2 november

Een team als levend systeem

Het gedrag van een groep mensen is complex: er speelt zich vanalles af in 'de onderstroom', er zijn dynamieken die niet zichtbaar zijn. Vaak komt dat naar boven door weerstand bij verandering. Hoe kan je daarmee aan de slag in je bedrijf of organisatie?

Teamontwikkeling

Zaterdag

16 november

Persoonlijk
leiderschap
in samenwerking

We kunnen zelf een aantal stappen zetten om de samenwerking in ons team te verbeteren, onafhankelijk van onze positie. In deze workshop zetten we in op zelfbewustzijn en teambewustzijn.

Procesbegeleiding

Zaterdag

30 november

Effectief

vergaderen 

Een goed overleg zorgt ervoor dat mensen zich betrokken voelen, de hoofden in dezelfde richting staan en iedereen zich beter kan focussen op hun werk. Minder lang vergaderen met meer resultaat aan de hand van een aantal praktische 

Praktische informatie

9u: Ontvangst met koffie/thee en een koffiekoek

9u30: start workshop van je keuze

12u: einde workshop, tijd om nog wat na te praten

Locatie:

Bedrijvencentrum De Punt

Kerkstraat 108 - Gentbrugge

Parking bij het gebouw

10 min stappen van station Gentbrugge